Sissin koulutusta klassisin menetelmin (15.2)

  Aifric oli jutellut Michelsonin kanssa livetunnin jälkeen seuraavasta etätunnista. Mies oli sitä mieltä, että Sissin kanssa voisi jo aloitella harjoituksia. Siispä tällä kertaa oli Aifricin aika hakea Esmen sijaan Sissi laitumelta. Sissi tuli uteliaana naista vastaan. Esmekin oli tullut, mutta lähti takaisin syömään, kun huomasi ettei ollutkaan sen vuoro tällä kertaa. Aifric hoiti hopeaharjaisen tammansa ja puki sille ensimmäistä kertaa kapsonin päähän.

 Tunnin pääpointti oli oikeastaan lähinnä opettaa Sissille apuja kapsonin kanssa. Sissille ne meni kuitenkin aika nopeasti jakeluun, koska se oli tottunut jo kuolaimettomien apuihin, vaikka paine tulikin tällä kertaa vähän eri kohtaan. Raippa-avut sen sijaan olivat Sissille täysin uudet, Aifric ei ollut käyttänyt tamman kanssa raippaa edes juoksuttaessa. Sissi kuitenkin suhtautui raippaan pelkällä uteliaisuudella, sillä sillä ei ollut ollut minkäänlaisia negatiivisia kokemuksia raippojen kanssa, olihan se tullut Aifricille jo todella nuorena. 

 Kun apuja oli opeteltu, halusi Michelson Sissin kokeilevan vielä painonsiirtoja. Luonnollisesti se oli Sissille vaikeaa ja se yritti peruttaa usein. Tunti päätettiin siihen, kun Sissi sai tehtyä yhden minimaalisen painonsiirron, Aifric palkkasi Sissiä ja tunnin jälkeen se sai juoksennella hetken maneesissa. Aifric päästi tamman lopulta maneesin takaovesta suoraan tarhaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maastossa II

11.8.23 Heräsin kolmelta yöllä ukkoseen. Kartanon katto paukkui myrskytuulessa ja salamat välkehtivät verhojen takaa. Rankkasade piiskasi ni...