Aifricin pohdintaa Sissistä (Huhtikuu 2023)

  Mä kysyin netissä mikä Sissistä tulee ensimmäisenä mieleen, koska halusin sille edustavan kuvan sen sivuille tietojen viereen. En saanut paljoa vastauksia, ehkä Blacklaken tilin kohdeyleisö ei ollut oikea, koska muutama "en tunne hevosta" tuli. Onneksi tuttu mies Kieran jätti hyvän ehdotuksen muhimaan alitajuntaani. "Sellainen kuva, missä Sissi tekee jotain, mistä se eniten tykkää ja mistä oikein paistaa se sen intohimo!" Sen jälkeen aloin tosissani miettimään millainen hevonen Sissi on. Mistä se todella nauttii.

 Ehkä mulla on nyt vihdoin vastaus: Vaikka Sissi tekee kaikenlaista vuokseni, se on silti vapaa sielu. Sissi nauttii hyppäämisestä, ehkä - toivottavasti - myös kilpailusta. Se on hyvä äiti ja se tekee vuokseni mitä vain. Mutta sekin on vain hevonen, joka on luotu liikkumaan, ulkona, laumassa. Sissi pitää vauhdista, isän puolelta tuleva täykkäriveri selittänee sen. Sississä kuitenkin parasta on se, että sillä on se sen vapaus, ja vapaudestaan huolimatta se on vapaasti valinnut tulla mun kanssa esteradoille ja tanssahtelemaan koulua, suuriin kilpailuihin. Sissi on vapaa sielu, siksi valitsin tämän kuvan sen sivuille "edustuskuvaksi"..

- Aifric



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maastossa II

11.8.23 Heräsin kolmelta yöllä ukkoseen. Kartanon katto paukkui myrskytuulessa ja salamat välkehtivät verhojen takaa. Rankkasade piiskasi ni...