Taas etätunti Esmellä (8.3)

 Aifric asettelee mikrofoonin ja kuulokkeen vasempaan korvaansa ja käynnistää puhelun Michelsonin kanssa. Hän juttelee miehen kanssa alkurupattelut ja taluttaa Esmen jälleen maneesin keskelle. He harjoittelevat hetken maastakäsin painonsiirtoja ja taivutuksia Michelsonin ohjeiden mukaan kunnes nainen pääseekin kiipeämään selkään. Hän ei ollut ratsastanut Esmellä hetkeen.

 Kaksikon agendana oli tällä kertaa taas ihan perusliikkeet. Samoja mitä tehtiin maasta erityisesti. Ratsastaessa se oli vähän uutta naiselle ja ainut kosketuspinta mikä hänellä oli, oli yrittää muistaa miltä se oli tuntunut, kun Michelson oli livetunnilla ohjannut Esmeä erilaisiin taitaviinkin liikkeisiin. Liikkeet eivät aluksi sujuneet ja kun ne sujuivat, eivät ne sujuneet läheskään yhtä hyvin kuin Michelsonin ohjaamana. Se ei kuitenkaan haitannut, olihan naisen ensimmäinen kerta yrittää ratsastaa niitä. Michelson oli hyvä opettaja ja auttoi naista parhaansa mukaan ratsastamaan Esmeä oikein.

 Aifricille jäi tunnista hyvä fiilis, vaikka tehtävät olivat ajoittain haastavia, onnistuivat ne lopulta jollain tapaa ja naisesta tuntui, että oli kehittymässä. Esmekin pärskähti tunnin päätteeksi tyytyväisenä, sille tehtävät olivat helppoa kuin heinänteko.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maastossa II

11.8.23 Heräsin kolmelta yöllä ukkoseen. Kartanon katto paukkui myrskytuulessa ja salamat välkehtivät verhojen takaa. Rankkasade piiskasi ni...