Whose idea was this? (22.6.2022)

"Whose idea was this?"

Totesi Rickon, kun kaahottava mustankirjava ori juoksi ulos trailerista ja taluttajalla oli ongelmia pysyä perässä ja saada se ruotuun. Alun perin villihkö ori oli haluttu pois jaloista, kellään ei ollut juurikaan aikaa sen kanssa toimimiseen. Myynneissäkään ori ei ollut pärjännyt, joten loppujen lopuksi ori oli "adoptoitu" Blacklakelle. Olihan se D:een jälkikasvua. Niin, oliko se sitten niin hyvä juttu..

 Episodin jälkeen Raven vietiin tarhaan rauhoittumaan muutaman muun orin kanssa, mutta mustankirjava ei liiemmin viihtynyt seuralaistensa kanssa, sillä ensimmäinen asia, jonka iltatuntilaiset huomaavat on se, että Raven hyppää paikaltaan suoraan tarha-aidan yli. Sen jälkeen ori lähtee pää pilvissä ravaamaan tallipihaa ympäri. Oria jahdattiin koko ilta ja kentällä tuntilaiset saivat ihastella tätä näytöstä. 22.03 Raven hyppää iloisena takaisin omaan tarhaansa ja tallustaa syömään heinää..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maastossa II

11.8.23 Heräsin kolmelta yöllä ukkoseen. Kartanon katto paukkui myrskytuulessa ja salamat välkehtivät verhojen takaa. Rankkasade piiskasi ni...